https://djujushop.com.ua/
afto_shokolad1

 093-722-93-09
096-256-19-14
16600 м. Ніжин, вул. Шевченка, 64

Рецепт гарячого шоколаду

Зігріваймося у холодну пору гарячим шоколадним напоєм!🍫 Інгредієнти на 1 порцію: • Темний шоколад від Жу-жу shop - 50 г (це наша маленька плитка) • Молоко - 250 мл (кокосове буде смачніше) • Сіль - щіпка • Кориця - за смаком Інгрідієнти для декору (по бажанню): • подрібнені горіхи на ваш смак (ми прикрашали мигдальними пластівцями) • вершки 33% 50 мл Спосіб приготування: 1. Налити молоко у сотейник та поставити його на середній вогонь. 2. До молока додати сіль, корицю та шоколад і помішувати до повного розчинення шоколаду. 3. Зняти з вогню та вилити у чашку готовий шоколадний напій. Як приготуєте - діліться у сторіз, що у вас вийшло та не забувайте відмічати нас!

Рецепт смузі банан-полуниця

Поки ще теплий сезон, ділимося смачнющим рецептом смузі банан-полуниця! Інгредієнти • кокосова паста - 1 ч.л. • шпинат - 100г • банан - 1 шт. (можна заморожений) • полуниця - 7 шт. • чіа чи льон - 1 ст.л. Спосіб приготування: 1. Усі компоненти збивати у блендері протягом декількох хвилин до кремоподібного стану. 2. В готове смузі у якості білку додаємо насіння чіа чи льону. 3. При бажанні прикрашаємо смузі. Насолоджуємося!🐝 Р.S. Якщо будете повторювати наш рецепт - діліться в своїх сторіз, що у вас вийшло, відмічаючи нас!

Веганського брауні

Рецепт полуниці глазурованої

Коли захочеться чогось літнього та солоденького, пропонуємо вам взяти: • полуничку • кокосову пасту • шоколад Процес приготування: 1. Помити, висушити полуничку та поставити її охолоджуватися у холодильник. 2. Розтопити на водяній бані шоколад та кокосову пасту. 3. Охолоджену полуницю занурити в шоколад/кокосову пасту та викласти її на тарілку. 4. Потримати у холодильнику 10-15 хв - готово!😍 По бажанню полуницю в шоколаді/кокосовій пасті можна прикрасити горішками чи кокосовою стружкою. Важливо охолодити полуницю, щоб шоколад/кокосова паста рівномірно вкрили полуницю.

Рецепт Кокосово-фруктове морозиво

Вам знадобиться лише 3 інгредієнти: • банани - 2 шт. • полуниця - 7-10 шт. • кокосова паста - 2 ст. л. Приготування: 1) Заморозити банани. 2) Банан, полуницю та кокосову манну збиваємо у блендері. 3) За бажанням прикрашаємо горішками та шоколадом на меду - готово! 4) Насолоджуємось смачним та корисним морозивом👌🏻 Порада: Щоб легко було збити у блендері інгредієнти - потримайте банани 5-10 хв в кімнатній температурі, після морозилки та беріть свіжу полуницю. Для густішої консистенції після збивання морозива у блендері - поставте його у морозилку на 10-15 хв. Р.S. Рецепт розрахований на 1 порцію.

Арахісові цукерки

РЕЦЕПТ ВЕГАНСЬКОГО БРАУНІ

Інгредієнти: • 100 г чорного шоколаду @djujushop • 150 г очищених фініків • 100 г рослинного молока (ми брали домашнє — кокосове, зроблене з коксових чіпсів @horosha.oil) • 70 г аквафаби (злили просто з магазинної банки білої квасолі) • 50 г мигдалевого борошна @horosha.oil • 55 г борошна зеленої гречки або будь-якого іншого • розпушувач • 1 ч.л. лимонного соку • зверху полити ганешем (шоколад + кокосова олія) Спосіб приготування: 1. Розтопити шоколад та додати до нього молоко, аквафабу, фініки і збити з блендером. 2. До цієї суміші додати сухі інгредієнти, гарно змішати і вилити у форму та випікати при 165 °С 35-50 хв. 3. Зверху посипати горішками, кокосом або сухофруктами.

Рецепт корисного вівсяного печива із шоколадною крихтою

Інгредієнти: • 150г вівсяних пластівців • 2 стиглих банани • 1 яйце • шоколад (на око та на будь-який смак) За бажанням: • сухофрукти • горіхи Спосіб приготування: 1. Банани розім’яти виделкою. 2. Додати вівсяні пластівці та яйце. За бажанням сухофрукти, горіхи (перед тим їх краще замочити у гарячій воді). 3. Сформуйте печеньки та викладіть на пергаментний папір. 4. Запікайте на 180 °С, орієнтовно 20-30 хв. Готово і смачного! Таке печиво ідеально підійде на сніданок, завжди виручає, коли кудись поспішаєш!

Арахісові цукерки

Простии‌ рецепт смачних цукерок з мінімум складників! Вам знадобиться (≈на 24 цукерки): •арахісова паста 120г •кокосового борошна 100г •кокосове масло 15г •мед 60г 1)Розтопіть мед та масло,додаи‌те пасту разом з борошном та пермішаи‌те до однорідності. 2)Покладіть масу на 1 год в холодильник. 3)Після цього сформуи‌те кульки і готово! В середину цукерки ще можете додати будь-які горіхи чи сухофрукти. А ще необов‘язково брати арахісову пасту одного виду.Ми змішали шоколадну та класичну 50 на 50.

@djujushop

3 Videos
Scroll to Top